Revok50 - biostimulerende hudbehandling | DermaDent
15885
post-template-default,single,single-post,postid-15885,single-format-standard,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-12,elementor-page elementor-page-15885

Revok50 – biostimulerende hudbehandling

biostimulerende hudbehandling, revok50

Revok50 – biostimulerende hudbehandling

Revok50 er den nyeste biostimulerende hudbehandlingen på det norske markedet, (hudbehandlinger som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon). Gjennom hudens egne naturlige prosesser skapes det dermed mer volum og en sunnere, sterkere og mer spenstig hud.

Revok50 er en biostimulerende behandling der bestemte substanser som kroppen ikke lenger kan produsere i riktig form og mengde, injiseres inn i huden. Revok50 optimaliserer hudens funksjon og struktur og forbedrer fibroblastens produksjonsevne. Gjennom hudens naturlige prosesser skapes dermed mer volum og en sunnere og sterkere hud. Produktet er IKKE en filler og blir ikke liggende i huden. Etter ca 12 timer vil produktet ha migrert inn i vevet og nedetiden er borte.

Behandlingen utføres på pasienter som har behov for å forebygge eller korrigere for:

 

– Fine linjer

– Volumtap

– Tørr/livløs hud

– Arr

Spesielt tap av østrogen i forbindelse med overgangsalderen er det som gir det største tapet av nedgang i kollagenproduksjonen og elastin i huden.

Dette igjen kan føre til en tørrere, mindre elastisk hud som når den mister “bæreverket” vil vise rynker/linjer og ikke minst miste volum og den vil sagge nedover.

Biostimulerende behandlinger er da spesielt gunstig for kvinner som er i overgangsalder og eldre, da kroppens egen naturlige kollagenproduksjon reduseres med alderen.

Det anbefales 3 behandlinger med 1 måneds intervall og gjentas årlig ved behov.

Resultatet er individuelt og avhenger av din situasjon og livsstil.

REVOK 50 er meget egnet for å behandle ansikt, hals, hender og underarmer.

KAN REVOK50 KOMBINERES MED ANDRE BEHANDLINGER?

En biostimulerende behandling kan fint brukes alene, men vi anbefaler ofte å bruke dem sammen med andre komplimenterende behandler der vi ønsker å stimulere huden til å reparere seg selv. Dermapen og/eller kjemiske peelinger.

NB! Vi gjør oppmerksom på at dette er en behandling som jobber på huden egne premisser og krever litt tålmodighet. Når effekten merkes er veldig individuelt, men sjeldent etter kun 1 behandling. Først 12 uker etter siste behandling har produktet sammen med huden fått jobbet lenge nok til at man bør starte å merke effekten. Produktet fortsetter å virke i huden din lenge etter avsluttet behandlingskur.