Om oss | DermaDent
15302
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15302,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-12

Om oss

DermaDent klinikken

Vi brenner for å hjelpe våre klienter på veien til å oppnå sin beste hudhelse. Vi tror at sunn hud er avgjørende for en god selvfølelse. Vårt erfarne team av hudpleieeksperter brenner for å tilby behandlinger og tjenester av høyeste kvalitet for å hjelpe deg med å se og føle deg best mulig.

 

Vårt hudterapeutiske team er dedikert og ønsker å gi personlig pleie til hver og en av våre kunder. Teamet vårt er lisensierte estetikere, hudterapeuter og medisinsk personale. Vi brenner for å holde oss oppdatert med de siste teknikker og fremskritt innen hudpleie og kosmetiske behandlinger, slik at vi kan tilby deg de mest effektive og innovative løsningene.

Morten og Wenja Eriksen

DermaDent

Vår filosofi

Vi som jobber i DermaDent tror at sunn hud er oppnåelig for alle, uavhengig av alder eller hudtype. Vi er forpliktet til å gi våre kunder den opplæringen, ressursene og støtten du trenger for å oppnå din beste hudhelse. Enten du leter etter en rask glow eller et mer omfattende hudpleieprogram, er vi her for å hjelpe deg.

150

meter fra togstasjonen

30

km fra Oslo

36

forskjellige behandlinger

Møt vårt flotte

DermaDent team i Ski

Morten Ausland Eriksen
Tannlege MNTF/Degree Dental Surgery
Wenja Schmidt Eriksen
WENJA SCHMIDT ERIKSEN
Eier/Daglig leder/Hudterapeut
Edna de la cruz, tannpleier
Edna De La Cruz
Tannpleier/Vippe- og brynstekniker
Yvonne Nielsen
Yvonne Nielsen
Tannlegeassistent/vippe- og brynstekniker

DermaDent Klinikken

Vår historie

DermaDent har jobbet med hudhelse i mange år og til sammen har vi over 20 års erfaring innen estetikk, hudpleie samt hud- og tannhelse. Klinikken vår ble grunnlagt av Doctor of Dental Surgery, Morten Ausland Eriksen, og har vokst fra et lite kontor til et toppmoderne anlegg med et team av dedikerte hud og helsepersonell.

 

Vi er stolte over å ha hjulpet tusenvis av klienter og pasienter med å nå sine mål innen sunn tannhelse og hudhelse og ser frem til å utvikle oss sammen i årene som kommer.

 

DermaDent Klinikken er en medisinsk forankret hudklinikk i et stort og uoversiktlig marked med mange små og store aktører. Bruk oss som ditt kunnskapssenter for alle dine spørsmål du har om hud, uten at vi skal selge deg noe og utøve salgspress.