Hudpigmentering | DermaDent
15817
post-template-default,single,single-post,postid-15817,single-format-standard,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-12,elementor-page elementor-page-15817

Hudpigmentering

hudpigmentering

Hudpigmentering

Ujevn hudpigmentering

Ujevn hudpigmentering vises som brune eller mørke flekker i huden, og kan oppleves som sjenerende for mange. Det er også en av de hyppigste grunnene til at folk oppsøker hudterapeut eller medisinske hudklinikker. Årsaken til at man får en ujevn hudtone eller mørke flekker er mange og sammensatte, men soleksponering spiller en vesentlig rolle. Noen typer mørke flekker og ujevnheter er en kronisk tilstand. Disse vil trenge langvarig behandling og vedlikehold. Andre typer pigmentering kan være enkle å behandle og forebygge.

Det finnes ulike typer pigmentflekker; melasma, solar lentigo (leverflekker) og seboreisk keratose (talgvorter) og postinflammatorisk hyperpigmentering som er blant de vanligste. Melasma er en vanlig lidelse særlig hos kvinner. Den er karakteristisk ved at pigmentforandringene er symmetriske, ofte lokalisert på kinn, hake, overleppe og panne.

Din behandler kan hjelpe deg å avdekke hvilken type pigmentering du har, og setter opp et effektivt behandlingsforløp for deg. Et effektivt behandlingsforløp bør inkludere klinikkbehandlinger og et hudprogram hjemme.

 

Ekspert innen behandling av hyperpigmentering

MeLine® er den første og eneste serien som har spesialisert seg på behandling av ujevn hudtone og mørke flekker. Seriens sortiment inkluderer produkter for ansikt og kropp, og tar hensyn til både lys og mørk hudtype.

 

MeLine Pigment Home Mask er et av våre bestselgende produkter. Dette er en svært aktiv maske for hjemmebruk. Ved jevnlig bruk bidrar masken til å redusere synligheten av ujevn hudtone og mørke flekker. I tillegg gir den en umiddelbar glød, og huden kjennes glatt og myk.

 
 
 

Det unike med MeLine®, er at serien behandler de ulike fototypene ulikt for optimalt resultat. MeLine skiller mellom:

 

Caucasian Skin – (fototype: I-III)

I) Lys hvit hud, blå eller grønne øyne og blondt eller rødt hår / Brenner alltid, blir ikke brun

II) Lys hud, blå øyne / Brenner lett, vanskelig å få farge

III) Mørkere hvit hud / Får farge etter å ha brent først

 

Ethnic Skin – (fototype IV-VI)

IV) Lys brun hud / Brenner minimalt, blir lett mørkebrun

V) Brun hud / Brenner sjelden, får lett mer farge

VI) Mørkebrun eller svart hud / Brenner aldri

 

MeLine sin avanserte kremserie har synlig effekt på:

– Solindusert hyperpigmentering

– Post-inflammatorisk hyperpigmentering

– Melasma

Kliniske studier viser at MeLine® kan redusere synlig ujevn hudfarge med opptil 90-95% i løpet av 60-90 dager.*

 

Kom innom så hjelper vi deg med å sette opp et hudprogram fra MeLine®, skreddersydd til din hud.

 

*Klinisk studie 2017 Dr Cisneros Vela, José Luis. 60 deltagere med Fitzpatrick (fototype)   I-IV. 90% oppnådde meget gode resultater etter 60 dager. 90-95% forbedring på Melasma, Choasma og Solar Lentigo.