Behandlinger | DermaDent
15296
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15296,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.2.9,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-12

Følg vårt lojalitetsprogram og få 25% avslag på hvert 5. produkt eller hver 5. behandling!

Behandlinger hos DermaDent

 • Dyprens - 45 min.

  Hudanalyse, dypt rengjørende ansiktsbehandling av huden og maske anpasset hudtilstand. Avsluttes med LED-lys behandling.

  975,-
 • Ansiktsbehandling - 45 min.

  Rengjøring, peeling, massasje og maske. Fokus: Akne, dehydrert hud, tilstoppet, pigmentert, aldrende eller sensitiv hud. Behandlingen tilrettelegges på bakgrunn av konsultasjon og analyse av huden din. Deretter vil huden få en dyprens, ansiktsmassasje og avsluttes med en tilpasset maske og nærende produkter.

  950,-
 • Deluxe ansiktsbehandling - 70 min.

  Dr Dennis Gross Red Carpet Treatment! Prøv behandlingen Hollywoodstjerner tar like før store events som Oscars og Golden Globe. Vår mest luksuriøse behandling fra Doktor Gross, tilpasset Alpha Beta Peel med akupressur og dobbel maskebehandling, mikrostrøm og LED lysterapi. Slapp av mens vi fremhever huden din til sitt beste! Glød, lys og jevn struktur, samt minimering av fine linjer og god spenst, er kun noen av resultatene fra denne behandlingen. Vi fyller opp med hudhelsefremmede vitaminer, for så å legge på en maske med marine alger som plumper og virkelig gir intens fukt.

  1795,-
 • Medisinsk injeksjonsbehandling

  Medisinsk injeksjonsbehandling inkl. konsultasjon.

  Fra 1980,-
 • Estetisk injeksjonsbehandling

  Fra 1980,-
 • Hudpleie - 30 min.

  Hudanalyse, rens og maske.

  620,-
 • Dyprens med mikrostrømbehandling - 60 min.

  Hudanalyse, dypt rengjørende ansiktsbehandling av huden, oppstrammende behandling med mikrostrøm og maske anpasset hudtilstanden. Avsluttes med LED-lys behandling etter hudtilstand.

  1350,-
 • Microneedling / Dermapen- fra 45 min.

  Dermapen / Microneedling er en form for hudforbedring uten kirurgi hvor kroppens evne til å behandle, fornye og hele seg selv benyttes og setter i gang produksjon av kollagen og elastin. Behandlingen er ikke smertefull og det er en trygg behandling som kan forbedre mange områder. Hensikten med behandlingen er å skape små mikrokanaler med mange små nåler som penetrerer huden. I løpet av en behandling skapes tusenvis av disse mikrokanalene og disse bruker vi til å få mer av aktive og spesialtilpassede ingredienser dypt ned i dermis. Der gir så disse aktive ingrediensene næring til cellene. Samtidig stimuleres den naturlige kollagen produksjonen i vevet og sammen gir dette deg en sunnere hud og friskere hudbarriere. Behandlingen kan kombineres med produkter i forhold til hudtilstand.

  Fra 1900,-
 • Mikrostrøm - fra 30 min.

  En mikrostrøm behandling blir ofte omtalt som en naturlig Facelift. Denne trygge og smertefrie ansiktsbehandlingen hjelper til med å slette fine linjer og rynker, samtidig som det strammer opp huden din og definerer ansiktstrekkene dine. Det forbedrer muskeltonen, reduserer oppblåsthet, øker celle aktiviteten og minsker porer. Sluttresultatet er en sunnere og yngre hud, uansett alder.

  Fra 650,-
 • Revok50 - fra 45 min.

  Revok50 er en biostimulerende behandling der bestemte substanser som kroppen ikke lenger kan produsere i riktig form og mengde, injiseres inn i huden. Revok50 optimaliserer hudens funksjon og struktur og forbedrer fibroblastens produksjonsevne.

  Fra 2650,- (6990,- ved kjøp av 3 behandlinger)
 • Kjemisk peeling - fra 45 min.

  Kjemisk peeling skaper en kontrollert skade i huden som fremmer vekst av ny hud. Skaden skjer når stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og A-vitaminsyrer i forskjellige styrker pensles på huden. Når syrene får virke i huden stimuleres hudens egen kollagenproduksjon og hudoverflaten blir ny, fast og stram. Det kan oppleves en mild grad av “kribling” når peelingen er på. Etter tre til ti minutter fjernes syrene, og huden nøytraliseres. Deretter påføres antioksidanter, fuktighetskrem og SPF beskyttelse. Huden blir litt rød på behandlingsdagen. Den kan føles stram og vil flasse i tre til syv dager etter en medium eller sterk peeling. Vi anbefaler ikke fysisk aktivitet samme dag, og du bør unngå å ta en kjemisk peeling før en stor begivenhet da det vil ta opptil en uke før det endelige resultatet vises. For optimal hudforbedrende effekt på spesifikke hudproblemer, anbefales det å ta en kur på seks til 10 behandlinger.

  Fra 1595,- til 2400,-
 • LED-lys behandling - fra 30 min.

  LED lys behandling for anti-aldring og akne LED-lysbehandling er en smertefri, avslappende behandling uten inngrep som har flere fordeler - spesielt stimulerer den cellefornyelse og produksjonen av kollagen i huden, som har foryngende effekter. Den kan også behandle akne. LED-behandlinger fungerer ved å bruke en rekke skarpe lysemitterende dioder (opprinnelig utviklet av NASA!) som sender lavt nivå energi til de dypere lagene i huden. • Linjer og rynker • Rødhet i huden • Solskader • Akne

  Fra 500,- til 1200,-
 • Fillers - 30 min.

  Fillers er romoppfyllende gel som sprøytes inn i huden for å behandle rynker, gi fyldigere lepper og forme kinnbein og hake.

  Fra 2200,-
 • Tannbleking

  Vi bruker Carbamide peroxide som gjennom årelange vitenskapelige studier har vist seg å være helt trygt. Dette er klassifisert som et medisinskteknisk preparat og selges kun til autorisert tannhelsepersonell.

  Fra 1800,-
 • Vippeløft - 45 min.

  G.E.L. Vippeløft & Brow Lamination er en verdensledende behandling som løfter, bøyer, tilfører volum, farger og STYRKER dine naturlige vipper og bryn! Inneholder økologisk kur, keratin, silke peptider og en rekke frukt- og planteekstrakter. Varighet 8-10 uker.

  950,-
 • Brynslaminering - 45 min.

  G.E.L. Vippeløft & Brow Lamination er en verdensledende behandling som løfter, bøyer, tilfører volum, farger og STYRKER dine naturlige vipper og bryn! Inneholder økologisk kur, keratin, silke peptider og en rekke frukt- og planteekstrakter.

  750,-

Her kan du bestille timer:

Dr Dennis Gross

SPECTRALITE PRO LED MASKE  + PEEL + RETINOL = SANT

FaceWare Pro sammen med Alpha Beta peeling pads og  Advanced Retinol + Ferulic Texture Renewal Serum er perfekt for den som ønsker seg noe ekstra i hjemmeprogrammet for hudpleie.  Spectralite masken er apparatet alle snakker om. I kombinasjon med peel pads og retinol, er det den komplette kombinasjonen for en resultatorientert hudpleierutine hjemme.

ME LINE

Ekspert på ujevn hudfarge

Huden din er unik… og den må behandles deretter.
Lysere hudtyper tåler både sterkere konsentrasjoner og et mer aggressivt behandlingsforløp enn mørkere hudtyper. Mørkere hudtyper har nemlig en større risiko for å utvikle mer pigmentering når huden utvikler inflammasjon. Dette har MeLine® tatt hensyn til.

Dr Dennis Gross

Hudprogram

Passer alle hudtyper og hudtilstander, men anbefales spesielt til den med normal til med normal til fuktfattig hud og kombinasjonshud.

Nøkkelingredienser:

Hyaluronsyre i mikrosfærer • Glykolsyre • Sojaprotein • Kollagen • Kelatorer • Fosfolipider • Aloe Vera ekstrakt • Blodappelsinekstrakt • Kokosekstrakt

Skreddersydd

Tannbleking

Vi tar et raskt avtrykk av dine tenner for å kunne lage en individuell blekeskinne som kun passer deg og dine tenner. I denne tynne, myke skinnen «legges» noen dråper med gel. Skinnen bruker du noen timer hver dag, i 10-14 dager. Bruk gjerne blekeskinnen om natten, det er helt ufarlig. Du er da ferdig og du vedlikeholder resultatet enkelt og svært billig gjennom å bruke skinnen noen få dager med mange måneders mellomrom.

Kontakt oss for mer informasjon

tannbleking
produkt fra Dr dennis gross C vitamin

Dr Dennis Gross

Dr Dennis Gross Vitamin C

Vitamin C Lactic serien  passer alle hudtyper og tilbyr alt din hud behøver. Du får en fastere, jevnere og klarere hud som er fylt av fukt, ny energi og stråler av helse og fornyet glød.

INGREDIENSENE I FOKUS

Vitamin C + Melkesyre – superduo som beskytter og reparerer.

Vitamin C (L-askorbinsyre)

 • Beskyttende antioksidant som nøytraliserer frie radikaler
 • Viktig for kollagensyntesen
 • Hjelper til å reparere stratum corneum og bevarer hudens helse
 • Minimerer overskuddet av melaninproduksjonen – Tyrosinasehemmer